Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


HARMADIK STÚDIÓ ALBUM 2008. Júniusban azt nyilatkozta, hogy tíz számot felvett az új albumra. 2008. oktober/novemberben az internetre került a Whose Is It ami az első maxi lesz az albumról. 2009. elején jelent volna meg de azt mondta, hogy nincs még teljesen kész. Melanie B Milk & Cookies Missy Elliott-tal énekel ami Block Party albumán rajta lesz 2010 albumán. 2010. áprilisban három új dalt rögzitett és azt nyilatkozta, hogy pár hónapig írni fogja a dalokat az új albumra. Szeptemberben az internetre került fél perces új dala ami a It's Scary World betétdala. A műsorban elénekelt egy új dalt a harmadik albumról a Lip Lock amit Ludacris-val énekel a hirek szerint 2010 év végén adja ki mint az első maxi a harmadik albumról. 2011. Májusában azt nyilatkozta, hogy visszatér a zenével már be épített a házában egy studiót és lehetséges, hogy év végén kiadja az új albumot. 2011. Oktober elején az egyik interjúban elmondta, hogy év végén megjelentett néhány pormot az albumról amit 2012. elején jelenik meg. 2011. Oktober közepén azt nyilatkozta, hogy egy év múlva megjelentetté a negyedik albumt ha a harmadik albuma sikeres lesz. 2012-ben aláírta az EMI kiadónál lemez szerződést így az év végére ki tudja adni az albumot. 2013. szeptembmerben megjelent 'For Once in My Life' kislemez ami Dance-esebb lett mint az eddigi dalai és hamarosan új kislemez jelenik meg de az albumot nem akar megjelentetni.

EDDIG MEGJELENT DALOK/DEMÓK:

> WHOSE IS IT (4:02) - 2008. év végén jelent meg az interneten a harmadik album első kislemeze lett volna de MelB az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal nem lesz rajta az albumon.

> LIP LOCK A harmadik albumnak az első kislemeze lett volna ami 2010. decemberben jelent volna meg de Melanie B az egyik interjúban azt nyilatkozta, hogy a dal még nincsen kész. Az egyik It's Scary World-ben élőben elő is adta egy rövidett verzióban.

> FOR ONCE IN MY LIFE (3:38) - Melanie B első kislemez nyolc év után, hogy 2005-ben kiadta Today dalát. Szeptember végén bejelentette, hogy hamarosan új kislemez jelenik meg.