Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kislemezek

TIME GOES BY (magyarul: Az idő múlik2000. végén Melanie C az egyik interjúban elmondta, hogy a következő karácsonyi dal, Time Goes By fog lenni, de ebből végül semmi nem lett. Egyedül Melanie C nem írta a dalt, mivel akkoriban inkább a szóló karrierjére koncentrált.

IF YOU WANNA HAVE SOME FUN (magyarul: Ha szeretnél kevés mókátEz lett volna a harmadik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De az eddigiekből össze rakva csináltak videót amiben nem szerepel Geri Halliwell. A dal stilusa hasonlított a korábbi albumaikhoz. Eredetileg még decemberben jelent volna meg.

TELL ME WHY (magyarul: Mondd el miért) Ez lett volna a negyedik kislemez a harmadik albumról a Forever-ről de a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. Miútán az album nem lett annyira sikeres mint az elöző kettő ezért értelmetlen volt kiadni ezt a maxik. Bár remix készült belőle de kislemezként mégsem jelent meg.
Melanie Chisholm nem írta a dalt mert nem volt ideje és neki fontosabb volt a szóló karrierje. Eleinte Victoria Beckham és Melanie Brown írta a dalt. 
Ez volt az első olyan dal amiben Victoria kezdte el az éneket. A dal rádiókbnan megjelent. A dal csak bonusz számként szerepel a Greatest Hits-ben. A dal egy szét ment kapcsolatról szól de nem szerelmi dal mivel az egykori csapattagról lettírva, Geri Halliwell: We started with dreams we started a team but you weren't as true as you always seemed you promised to love no matter what yet you turned your back and walked out on me (Egész elkezdödött álmokkal és ez elindított egy csapatot, de te nem voltál olyan igaz, mint amilyennek látszottál, azt ígérted, hogy szeretni fogsz nem számít hogyan, de te a hátadat fordítottad és kisétáltál rajtam)

WEEKEND LOVE (magyarul: Hétvégi szerelem) Ez lett volna az ötödik kislemez a harmadik albumról, Forever. De a banda úgy döntött, hogy nem jelenik meg mivel mindegyiküknek fontosabb lett a szóló karrierjük. De ázsiában megjelent maxiként. Melanie B egy 2001-es interjúban elmondta, hogy szerinte ki kellett volna adni ezt a kislemezt. Még a rádió verziót is meg csinálták amiben kimaradt Melanie B rap-e.

OXYGEN (magyarul: Oxigén) Ez lett volna a hatodik kislemez a harmadik albumról, Forever. A dalt még 1999. augusztusban vették fel a 'If You Wanna Have Some Fun'-nal. A dalt végül törölték de néhány országban megjelent promoként. Ez az egyik legszebb ballada a Spice Girls-nek. Internetre került egyik remix változata.
 

Cikkek

Holler/Let Love Lead the Way (2000)

2017.02.28

 

Goodbye (1998)

2017.02.28